top of page

Reguliere therapie

Soms zitten kinderen niet lekker in hun vel. Ze hebben er zelf last van en hun omgeving ook. Het kan zo zijn dat er een duidelijke aanwijsbare oorzaak is:

  • Scheiding

  • Overlijden

  • Gepest worden

  • Faalangst

  • Problemen op school

  • En eventueel andere…

Daarnaast kan het ook zo zijn dat het niet duidelijk is waarom het kind zich niet gelukkig voelt.


Als ouder merk je dan dat je kind zich anders gedraagt. Bij sommige kinderen uit zich dat in agressief gedrag, worden onhandelbaar en anderen trekken zich terug. Anderen tonen zelfs lichamelijke klachten. Er is een verandering in het gedrag van uw kind.


Soms is het de school die aan de bel trekt. Op school merken ze een verandering in het gedrag en laten weten zich zorgen te maken. U wilt voor uw kind het allerbeste, dat het zich goed voelt en kan ontwikkelen als een krachtig en mooi kind.


Kinder- en jeugdtherapie biedt kinderen de mogelijkheid om hun eigen kracht en kwaliteit te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. Kortgezegd houdt het in dat er sprake is van 5-10 sessies. Hierin gaan we samen oplossingsgericht kijken naar de mogelijkheden, het loslaten van problemen en het inzetten van de kwaliteiten van uw kind.

Playful Kids

Informatie voor kinderen

Hier vind u de informatie die u aan uw kind kan voorlezen of laten lezen. Hierin verteld ik wat mijn praktijk inhoud.

Studenten zitten op trap

Informatie voor jeugd

Hier vind jij je informatie over de praktijk en wat we eventueel gaan doen. Ik vertel over mijzelf en hoe ik werk.

Paren met skateboards

Informatie voor de ouders

Hier vind u alle informatie over mijn praktijk en hoe ik te werk ga. Ik vertel wie ik en en waar ik voor sta binnen mijn praktijk.

bottom of page